Billig ferie med bolig bytte

 
29-11-2012
Boligbytte

En billig måde at holde ferie på er at bytte bolig med en i det land man godt kunne tænke sig at holde ferie i. Her er en række gode råd hvis du overvejer at bygge bolig.

Hvor finder man bytteboliger
Internettet er rigtig godt til at finde bytteboliger. F.eks. kan man bruge en side som www.intervac.com. Der findes forskellige bytte bolig sider, nogle af dem er gratis, andre kræver medlemskab og koster nogle hundrede kroner.

Koster det noget at bytte bolig?
Nogle boligbytte foreninger er gratis andre koster lidt, typisk under 500 kr. for et års medlemsskab, og når man bytter, er der altid tale om en fuldstændig pengeløs aftale. Dvs. man bytter lige over, uanset om det ene hjem måske er lidt større og finere end det andet. Der er også mulighed for at bytte fx bil og cykler, det aftaler man selv med sin byttefamilie. Der er altså rigtig mange penge at spare på både hotelregningen og på leje af bil.

Kan boligbytning anbefales til børnefamilier?
Boligbytte er perfekt til børnefamilier. Man kan angive, at man er interesseret i at bytte hjem med en anden børnefamilie, så er man sikker på, at boligen er indrette til en børnefamilie. Det betyder sandsynligvis også at man kan rejse uden at medbringe en masse legetøj.

 
 
Find information om: guiden Rejser guide Ferie
(Hovedkategori: Boligbytte)