Gode råd til billige singlerejser

 
26-11-2012
Singlerejser

Her er nogle gode råd, hvis du vil tage på en billig singlerejse.

Rejs med andre
Det er dyrt at rejse alene. Det er dyrt at leje en kahyt til en person, eller køre alene i bil til berlin, eller leje et enkelt værelse på et hotel. Find nogle at rejse med, så bliver det billigere. Det behøver ikke være nogen du kender, der er masser af muligheder for at finde rejsepartner på f.eks. nettet

Boligbytte
Meld dig til en boligbytteordning, som kan bringe dig rundt verden med gratis tag over hovedet. Du låner din bolig ud til en anden fra et andet land, og du låner een bolig af en anden i et andet land.

Sov i en andens sofa
Sov på en sofa i udlandet. Du kan låne en sofa hos en anden, det såkaldte couchsurfing. Læs evt. mere på couchsurfing.org. Konceptet er rettet mod singler.

Find det billigste tidspunkt
Hvis man rejser alene, så er man ikke afhængig af andre, og kan mere frit vælge hvilke tidspunkt man vil rejse på. Undersøg derfor hvornår du billigst kan rejse til det sted du gerne vil hen.

Tag en afbudsrejse
Når man rejser alene, så er det nemmere at tage en hurtig beslutning om rejsestedet. Det er afbudsrejser en god og billig måde at rejse på for en single.

 
 
Find information om: Rejser guiden guide Ferie
(Hovedkategori: Singlerejser)