Gode råd om skiudstyr

 
28-11-2012
Skiudstyr

Her er en række gode råd når du skal ud og købe skisudstyr.

Prøv først indendørs
Prøv altid dit skiudstyr indendørs, før du tager det med udenfor. På den måde kan du stille og roligt finde ud af om der er ting ved skiudstyret, som du ikke er tilfreds med, og så har du muligheden for at få det byttet, hvis der er noget du ikke kan leve med. Det er vigtig at du prøver udstyret i rene omgivelser. Hvis ikke skiudstyret ser helt nyt ud, så tager skiforretningen ikke udstyret tilbage.

Overvej hvad du skal bruge udstyret til
Overvej hvad du skal bruge skiudstyret til, og sørg for at du afprøver alle ting med det samme. Har skijakken f.eks. en lomme til din mobiltelefon, så du hurtigt kan komme til den. Har du brug for varme i skistøvlerne.

Kender du udstyret
Find ud af om der er ting på udstyret som du ikke kender funkktionen af. Hvad er f.eks. den rem til, hvad bruges den lomme til. Sørg for at sørg ind til hvad alt bruges til med det samme, ellers får du aldrig gjort det.

Tag udstyret i brug langsomt
Tag ud styret i brug stille og roligt. Det er ikke på sko der vil gnave lidt hit og her til at starte med. Næsten alt udstyr skal man lige vende sig til. Det kan være et materiale der lige skal blødgøres eller du skal opbygge lidt hånd hud et sted. Du skal derfor ikke straks du har fået udstyret, gå ud og bruge det 8 timer. Tag udstyret i brug lidt af taget. Tag f.eks. skoene på derhjemme.

Moden skifter
Specielt inden for skiudstyr skifter moden hurtigt. Der kommer hele tiden nye smarte ting og smarte farver. Hvis du vil undgå pludselig at står med noget udstyr som bare ser så 80er ud, så er det en god ide at gå efter det enkle udstyr, uden alt for mange smarte farve og fartstriper. Det holder nemlig meget bedre til modeskift.

 
 
Find information om: guide guiden Ferie Rejser
(Hovedkategori: Skiferie)